Филип Киркоров отново е сам (Сватба няма да има)

Филип Киркоров измамен и сам сн. hotarena.net
0

Филип Киркоров измамен от последната жена до него

„Сам съм“. Това признава естрадната легенда Филип Киркоров в интервю с известната руска влогърка Настя Ивлеева. По думите на певеца с български корени през последните години той е имал връзка, която обаче не е довела до нищо сериозно. Тя е завършила с поредното разочарование за него.

Освен безценното си време Филип Киркоров се оплаква, че е вложил и милиони рубли в отношенията си. „Сега съм сам и харесвам това състояние. Но не го обещавам. Ако се влюбя, тогава започвам да наливам милиони пари, усилия, време… И после се чувствам толкова зле.

Не заради парите, жал ми е за мен самия, че загубих толкова време за човек, който не си заслужава. И най-важното е, че не получих много в замяна. Бях мамен през цялото време. Аз съм толкова уморен от това, че ако в живота ми се появи нещо истинско, може би няма да го забележа.

Но го казвам сега, не искам да го обещавам. Е, не знам. Може би утре ще открия това чувство отново“, споделя 52-годишният певец. Той изтъква, че в момента изобщо не мисли за романтика и любов.

Филип Киркоров признава, че в последните 20 години е преживял поредица от разочарования, за които плаща солено. Певецът се оплаква, че за всяка своя жена харчи грандиозни суми, за да се чувства тя добре и да може той най-накрая да получи желаната любов, пише „България днес“.

Филип Киркоров измамен и сам сн. hotarena.net
Филип Киркоров измамен и сам сн. hotarena.net

Киркоров се шегува, че самият той е предизвикал коронавируса. Както изпълнителят отбелязва, силата на думата и силата на мисълта играят роля винаги. „Толкова бях изморен преди новогодишните празници от турнета, записи, концерти, че се помолих за малко почивка. Исках да имам повече време за децата си. Ето, сега сме заедно по цял ден. Аз призовах коронавируса!“, казва Филип Киркоров през смях, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.