Уилям и Кейт отмъстиха на Хари и Меган (Вижте как)

Кейт и Уилям стават звезди с топ екипа на Меган и Хари сн. Инстаграм
0

Уилям и Кейт с изненадващ ход срещу Хари и Меган

Уилям и Кейт отмъстиха на Хари и Меган. С официалното си напускане на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл освободиха и всичките си служители, които доскоро работеха за тях. След установяването си в САЩ, двамата ще съберат нов екип, който да им бъде дясната ръка в дейностите, които ще развиват в бъдеще.

А междувременно принц Уилям и Кейт Мидълтън решиха да не оставят без работа един от бившите служители на херцога и херцогинята на Съсекс. Те са му предложили да работи за тях. Става дума не за кого да е, а за човека, който поддържаше социалните мрежи на Хари и Меган – Дейвид Уоткинс.

Според профила му в Linkedln, той вече работи за херцозите на Кеймбридж. А доскоро го наричаха „скритото оръжие“ на Меган Маркъл и съпруга й.

Именно с профила си в социалната мрежа Инстаграм те успяха да счупят рекорда за най-бързо достигнати милион последователи. Бързо догониха и бройката на херцога и херцогинята на Кеймбридж. А всяка тяхна публикация бе внимателно обмислена и дълго коментирана.

Уоткинс определено даде най-доброто от себе си, за да затвърди принц Хари и Меган Маркъл в социалните мрежи. А сега неговите знания ще работят в помощ и на идеята на принц Уилям и Кейт Мидълтън. А тя е херцозите на Кеймбридж да станат също толкова харесвани в Туитър и Инстаграм, пише „Evening Standart“.

Уилям и Кейт наеха бивш служител на Хари и Меган сн. Инстаграм/
Уилям и Кейт наеха бивш служител на Хари и Меган сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Експертът по дигитален маркетинг и социални мрежи, който преди това е работил и за Burberry и Apple, има две основни правила в работата си. Едното е да изгражда връзки, а второто – да осигурява максимално удовлетворение на клиентите си. Сега остава да видим как тази максима ще се развие в профила на принц Уилям и Кейт Мидълтън – Kensington Royal, предават от lifestyle.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.