Борис Джонсън вече е добре! (+ Ще се върне ли на работа?)

Гласувайте за статията

Борис Джонсън вече е добре и няма търпение да се върне

Борис Джонсън вече е добре. Премиерът на Англия даде знак, че се възстановява и се чувства чудесно, въпреки кризата, която преживя. Само преди часове бе съобщено, че той вече става и се движи из отделението, а преди малко стана ясно, че дори е разговарял с персонала на болницата и няма търпение да се върне на работа.

Първата работа на Джонсън, след като е показал признаци на подобрение, били да се обади на приятелката си. Половинката на премиера е бременна, но освен това и болна от коронавирус. Двамата са се чули по телефона и премиерът на Англия е успокоил любимата си жена, че ще се възстанови в най-скоро време. Но още е много далеч моментът, в който ще се върне на „Даунинг стрийт 10“.

Джонсън получи подкрепата на всички британци, а също и на кралицата и цялото й семейство. А новината за възстановяването му вдъхна нова надежда на цялата нация. А Британия има нужда от надежда. Над 980 човека починаха през последните 24 часа. Британия бе една от последните страни, които наложиха карантина и резултатите там са наистина трагични. Правителството преживя сериозни трусове, след като премиерът и здравния министър се разболяха. И въпреки случилото се, не получиха остри критики от своите опоненти, пише „Сън“.

Борис Джонсън вече е добре сн. Twitter

Борис Джонсън вече е добре сн. Twitter

Що се отнася до Джонсън, баща му Стенли заяви, че не го вижда скоро на „Даунинг Стрийт 10“. „Това, че вече не е в интензивното отделение и дори се движи свободно из стаята си, като си позволява да излиза и извън нея, но по-скоро ще премине на домашно лечение, а не към завръщане на управленския пост. Самият Борис Джонсън използва социалните мрежи, за да благодари за подкрепата и да призове сънародниците си към отговорност. И да не правят неговите грешки, а да си останат у дома, спасявайки живота на другите хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар