Еминем е горд с дъщеря си (Вижте какво разкри)

Еминем е изключително горд с дъщеря си сн. YouTube
0

Най-голямото постижение на Еминем е „отглеждането на деца“

Еминем разкри, че се гордее с дъщеря си. Може и вече да е пораснала, но Хейли Матърс винаги ще си остане малкото момиче на татко. Ако сте фенове на Еминем, името най-вероятно ви е познато, тъй като рапърът неведнъж е пял за дъщеря си в своите песни. Изпълнителят рядко говори за личния си живот, но сега зачекна темата в подкаста на Майк Тайсън.

„Има гадже, но няма деца“, пошегува се рапърът, когато Тайсън го попита дали Хейли е готова да стане майка. Момичето завършва психология в Университета в Мичиган и успява да се дипломира с много добър успех. Феновете на Еминем много добре знаят за близката връзка между баща и дъщеря, тъй като изпълнителят дори посвети песен на дъщеря си.

„Hailie’s Song“ излиза през 2002-ра година, когато момичето е едва на 7 години. В нея рапърът пее, че единственото нещо, което го крепи в този луд свят, е дъщеря му. „Малкото ми момиче расте, а аз я гледам с гордост“, се казва още в текста. Сега, когато Хейли е на 24 години, Еминем признава, че тя никога не го е разочаровала. „Лудост е, че имам толкова голяма дъщеря, но със сигурност съм горд с нея“, казва той.

Еминем е изключително горд с дъщеря си сн. YouTube
Еминем е изключително горд с дъщеря си сн. YouTube

В момента Хейли Матърс се изявява като инфлуенсър в социалната мрежа Инстаграм. Тя има близо 2 милиона последователи. Еминем има още две дъщери – осиновените Уитни и Алания Матърс. „Когато погледна назад и се замисля за постиженията си, най-голямото от тях, е отглеждането на деца“, казва рапърът пред Майк Тайсън, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

Couldn’t have asked for a better 21st birthday celebration (or a better guy to have by my side)

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.