Андреа хвърли нова бомба

Андреа хвърли нова бомба
5 (100%) 1 vote

Андреа хвърли поредната бомба

След като сподели фотос, от който стана ясно, че отново е с Кобрата, Андреа хвърли поредната бомба в мрежата. Тя не крие, че е се е изключително щастлива с любимия си. Това сподели самата тя по време на чат с последователите си в мрежата.

Певицата сподели, че прекарва карантината в кухнята, където готви за любимия си и на сгушена в прегръдките му на дивана в хола.

Но това, което най-много изненада феновете й са намеците, че е бременна от Кубрат Пулев.

Почитател на Андреа я запита директно дали вече мисли за деца. А тя му отговори, че не може да бъде сигурен, че му казва всичко.

Последва директен въпрос дали е бременна, на който блондинката отговори с думите, че не обича да споделя подробности за личния си живот. С този отговори тя допълнително засили спекулациите, че след броени месеци ще дари Кубрат Пулев с първороден наследник, пише Хот нюлс.

Двамата отново се събраха след поредната временна раздяла миналата година. Веднага, след като певицата сподели, че двамата не са заедно, техни приятели прогнозираха, че не след дълго двамата ще направят всичко възможно да се сдобият със собствен наследник.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар