Кейт и Уилям стават световни звезди в мрежата! Отмъкнаха интернет експертите на Съсекс

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям ангажираха най-добрите сътрудници на Меган и Хари

Кейт и Уилям са на път да се превърнат в най-големите интернет звезди на нашето време. Кралската двойка изненадващо ангажира голяма част от медийния екип на Меган и Хари.

Както е известно, херцозите на Съсекс бяха принудени да се откажат от екипа си, след като преустановиха работата си като кралски особи. В резултат на това много от тях бяха уволнени. Кейт и Уилям обаче не се поколебаха да привлекат в своя екип сътрудниците на роднините. И най-вече медийния и интернет експерт Дейвид Уоткинс, който именно превърна Меган и Хари в световна сензация.

Той бе ангажиран лично от американската актриса и за нула време успя да я превърне в световна легенда. Заради отказа си от кралските ангажименти обаче, тя и Хари бяха принудени да уволнят екипа си от 15 души. Кейт и Уилям обаче не се поколебаха да приемат част от тях при себе си. Останалите бяха прехвърлени към други администрации в кралския двор, за да са в помощ на кралските особи.

Уоткинс вече доказва, че е имало защо да го ангажират, като превърна Кейт и Уилям в абсолютни звезди в социалните мрежи. Двойката първо пусна видео, в което децата им ръкопляскат на лекарите в Британия и изстреля имиджа си до небето. А след това направиха видео посещение на ученици, които са деца на здравни работници и успяха да трогнат целия свят, пише „Дейли мейл“.

Кейт и Уилям стават звезди с топ екипа на Меган и Хари сн. Инстаграм

Кейт и Уилям стават звезди с топ екипа на Меган и Хари сн. Инстаграм

И докато двойката успешно повдига духа на сънародниците си и показва подкрепа към лекарите, то Меган и Хари бяха принудени да преодоляват доста сериозни кризи. На принца първо му се налага да свиква с новия живот в Калифорния, а на Меган — да докаже, че наистина е достойна за Холивуд и кралския двор, а не е социална пеперудка. Тя е помолила актрисата Анджелина Джоли да й стане ментор за актьорството. Но покрай срещите с нея, може да успее да промени и представата за себе си в обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар