Победителят от „България търси талант“ Андриян си получи наградата (Вижте за какво ще я използва)

Победителят от „България търси талант“ Андриян си получи наградата (Вижте за какво ще я използва)
5 (100%) 1 vote

Незрящият Андриян от „България търси талант“ получи наградата си

Незрящият Андриян от „България търси талант“ получи наградата си от предаването. „Изплатиха ми наградата от 50 000 лева от „България търси талант“. Заделил съм ги с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат.

Чакам да мине кризата с коронавируса, тегля заем от банката и си купувам апартамент в Люлин“, сподели Андриян Асенов, незрящият имитатор, който безапелационно грабна победата в последния сезон на шоуто.

Анди се надява мечтата му за собствено жилище да се осъществи до 2-3 месеца. Победителят от „България търси талант“ мечтае лятото да прекрачи прага на новото си жилище. „Помолил съм мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този район на София. Вероятно ще е двустаен, около 60 кв.м.

Надявам се цените да паднат заради сегашната ситуация и да бъда одобрен за банков кредит“, разказва пред „България днес“ незрящият талант. Той чака извънредното положение да премине, за да получи и дипломата си за актьор. „Много ми липсва театърът. Все още нямам и партньор до себе си в живота. Явно не е толкова вярва максимата, че като забогатее един мъж, жените около него веднага ще се появят. Всичко е по старому“, смее се Андриян, който уплътнява времето си най-вече с настолна игра на футбол.

Актьорът излиза преди два-три дни, за да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След пандемията от коронавирус обаче поръчките значително намалели, предават от hotarena.net.

Победителят от "България търси талант" Андриян си купува апартамент с наградата сн. hotarena.net

Победителят от „България търси талант“ Андриян си купува апартамент с наградата сн. hotarena.net

Той споделя, че са му дали маска за многократна употреба, която се пере. И въпреки че през топлите дни през нея се диша много трудно и маската му създава много неудобства, Андриян продължава да я носи, защото така е правилно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар