Веселин Плачков с нова работа (Актьорът стана общински шеф)

Гласувайте за статията

Веселин Плачков вече има нова работа

Веселин Плачков стана шеф в община Плевен. От шести април той завежда отдела по култура и туризъм в областта. Изпълнителят на главната роля във филма „Дякон Левски“ бе назначен за шеф на отдела.

„Да, така е. Спечелих конкурс за поста“, признава актьорът със сини очи. Надпреварата била на 31-ви март, а състезанието минало през два етапа – тест и интервю. На него била допусната и друга кандидатка. Тя обаче не се явила и след като минал интервюто, Плачков бил избран за длъжността.

Мястото остана свободно, след като началничката на отдела пое друга дирекция в общината, пише „България днес“. „Твърде рано е да споделям идеи за развитието на отдела, на който съм назначен за ръководител. Реално са минали само два дни. И не, че няма идеи, но сега работим в извънредно положение и това носи известни ограничения.

Нека бъде свалена карантината заради коронавируса и обществото да се върне към обичайния си начин на живот. Тогава ще мога да обявя подробности, което ще стане след съгласуване с ръководството, каквито са правилата в общината“, обясни Плачков.

Той допълни, че на този етап все още не може да прецени дали свободния дух на един творец би се чувствал комфортно в ролята на чиновник. Задълженията на ръководителя на културния отдел включват организиране на различни културни и туристически мероприятия на територията на община Плевен.

„За мен явяването на този конкурс беше нещо обичайно, тъй като съм се явявал и на други. Сега се искаше малко по-специфична подготовка. Въпреки това тя беше свързана с областта, в която съм от години – културата. Надявам се опитът и знанията, които имам в тази сфера, да ми бъдат от полза за развитието на културата в града“, казва плевенският артист.

В края на миналата година той и Мариана Попова напуснаха София и се установиха в Плевен. Певицата заяви, че се чувства по-спокойна за децата си, ако израснат в провинцията, а не в София.

Веселин Плачков стана общински шеф в Плевен сн. hotarena.net

Веселин Плачков стана общински шеф в Плевен сн. hotarena.net

Плачков пък стана шеф броени месеци след като се превърна в любимец на публиката заради превъплъщението си в ролята на Киро Християнина в сериала „Пътят на честта“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар