Венета Райкова се запали по астрологията

Гласувайте за статията
Венета Райкова е приятелка с видния астролог Гал Сасон

Тв звездата Венета Райкова има ново хоби – астрологията – пише в. „Уикенд“. Откакто предаването „Папараци“ е свалено от ефир заради извънредното положение в страната въпреки високия си рейтинг, водещата разполага с повече свободно време – пише в. „Уикенд“. Уплътнява го с четене на интересни книги и изучаване на методи за астрологични прогнози – отбелязва изданието.

„Добро утро отк моята тераса! Посрещам този ден с красива гледка, храна и уникално добро настроение! На 8 април в 5,36 ч. настъпва пълнолунието във Везни и носи големи промени и фантастична енергия“ – написа блондинката в социалната мрежа. Тя открай време вярва в астрологията като наука, но напоследък се запалила още повече. Райкова е убедена, че разположението на планетите може да определя настоящето и бъдещето, затова често се допитва до личната си астроложка Оксана Хорват, вдовица на астролога Иван Станчев. Доверява се още на световноизвестния автор и духовен учител Гал Сасон.

„Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години. Във врачки измамници не вярвам, но на астрологичните прогнози се доверявам напълно“ – споделяла е Венета Райкова. Тя неведнъж е следвала съветите на звездите, преди да предприеме важна стъпка в живота си, и е чертаела плановете си според планетните транзити.
Венета Райкова и Гал Сасон са приятели от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й – припомня изданието.

Венета позира с Гал Сасон

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар