Семейството на Глория се разрасна (Вижте новия му член)

Нов член се появи в семейството на Глория сн. Инстаграм
0

Нов член се появи в семейството на Глория

Глория и Симона Загорова имат повод за усмивки тези дни, защото семейството им се увеличи с още един член. Поп фолк изпълнителката и дъщеря й вече са горди собственици на малко джобно кученце. То се казва Рамона и очевидно е женско.

Явно забраната за разходки без домашен любимец във времето на карантина е ускорила появата на нов член в семейството на примата на фолка. Но Глория по принцип е любител на кучета.

Припомняме, че само преди броени месеци поп фолк изпълнителката загуби своя домашен любимец Принц. През януари цялото семейство на примата потъна в скръб. „Ти си нашият ангел! Обичаме те, Принц! Ти беше най-усмихнатото куче на света! Благодаря ти за всички 12 години любов и приятелство! Надявам се да си играеш и да си щастлив там горе“, с тези думи дъщерята на Глория Симона Загорова изпрати своя домашен любимец и дългогодишен верен приятел.

Същото куче поп фолк изпълнителката изгуби през 2014-та година. Тогава Глория плати сериозен откуп, за да й върнат домашния любимец. А сега померана Рамона ще замести Принц в семейството на Глория, пише hotnews.bg.

Нов член се появи в семейството на Глория сн. Инстаграм
Нов член се появи в семейството на Глория сн. Инстаграм

В официалните си профили в социалната мрежа Инстаграм и Глория, и Симона споделиха снимки и няколко клипчета на новия член на семейството. Феновете на примата на фолка веднага я поздравиха за избора на домашен любимец. „Имам  същото мъниче. Прекрасна порода са, много се привързват и са доста игриви. Имат голяма енергия. Моето ме следва и в банята даже…“, пише последователка на Глория в мрежата. Почитателите на поп фолк изпълнителката й желаят новия домашен любимец да носи радост не само на нея, но и на цялото й семейство.

 

View this post on Instagram

 

Новият член в семейството ни ! Рамона ?

A post shared by G L O R I A ❤️? (@gloria_bulgaria) on

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.