Кралски експерт: Принц Хари като риба на сухо в Холивуд! (Вижте драмата му)

Кралски експерт: Принц Хари като риба на сухо в Холивуд! (Вижте драмата му)
5 (100%) 1 vote

Внукът на Елизбет II няма място в Холивуд, тепърва ще усети грешката си

Принц Хари се бори да се позиционира в САЩ, където ще се почувства като риба на сухо, твърди Дънкан Ларкомб, кралски експерт пред „Експрес”.

Според него членовете на холивудският елит може да го приемат като съпруг на Меган, но  той ще се чувства безпомощен, след като не е в състояние да помогне на семейството си, особено в момент когато баща му се възстановява от заразата с коронавирус защото трябва да се приспособи към живота в Калифорния.

Снимка: novamakedonija.com.mk

Говори се, че херцогът на Съсекс иска да се прибере на Острова, за да съдейства за повдигане на духа на фона от пандемията с COVID-19.

Кралският експерт казва още: „Хари не е учил в университет и няма голям трудов опит, освен в армията и в благотворителността. Така, че Холивуд ще го накара да се чувства като риба на сухо. И ще му е много трудно да си намери подходящото място. Мисля, че той ще иска да се прибере повече от всичко. Ще е безпомощен и никога няма да е в стихията си.“

Цялата драма, която застигна принца се случи след преместването им с Меган от Канада в Щатите. Преходът в Лос Анджелис се оказа грешка за Хари. Той няма да може да работи в САЩ заради липсата на зелена карта.

Бившият херцог може да получи редовна В1 или В2 виза след като се озова в Лос Анджелис в началото на април. Хари до сега е имал дипломатическа виза А1, но това не му е достатъчно да почне работа, предават от novamakedonija.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар