Анджелина Джоли и Брад Пит решиха: Децата тръгват на редовно училище!

0

Децата на бившите няма да учат у дома, а ще ходят в редовно американско школо

Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне успяха да се разберат за образованието на децата си. Решението да пратят наследниците си в обикновено американско училище са взели заедно.

Според изданието The Blast в продължение на 14 години брачен живот децата на холивудските звезди са учили у дома си. Това се дължеше на честите пътувания на родителите им в чужбина. Актьорите за по няколко месеца напускаха Лос Анджелис, за да се снимат в различни проекти. Така, че единствения изход за тях бе да наемат частни преподаватели защото братята и сестрите пътуваха с родителите си.

Анджелина Джоли и Бра Пит с децата
Старо фото: Гугъл

В момента Джоли вече не снима по няколко филма наведнъж и има повече време за потомството си. Двамата с Брад решиха, че след приключване на карантината Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс ще ходят на редовно училище в Лос Анджелис. За това настоя майка им, която смята, че така са изолирани от обществото.

В интервю Анджелина призна, че навремето не е получила достатъчно знания, така, че за нея е най-важно те да получат добро образование, предават от 24tv.ua.

В момента актрисата следи от близо как потомците й по време на изолацията спазват училищен режим като учат онлайн и не напускат дома си.

След като свърши извънредното положение в САЩ с Брад ще изберат училището, но в монета не обмислят този вариант защото не се знае колко ще продължи карантината.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.