Сбогом, Николаос Цитиридис!

Сбогом, Николаос Цитиридис!
4 (80%) 4 votes
Уволняват Николаос Цитиридис, кризата от пандемията изгони рекламодателите

Николаос Цитиридис може да изчезне от небосклона на родните звезди точно толкова внезапно, колкото се появи на него преди два месеца – пише в. „Уикенд“.
Шоуто на гърка в Би Ти Ви е под сериозна въпросителна. То се оказало твърде скъпо за кризисните условия, в които в момента се произвежда. Ето защо се планира да бъде спряно след края на актуалния тв сезон – отбелязва изданието.

Ако от есента в Би Ти Ви изобщо съществува шоу с водещ Николаос Цитиридис, то ще се излъчва само веднъж седмично. Най-благоприятният сценарий на гърка е предаването му да бъде с продължителност час и половина, като се очаква да върви в края на седмицата, най-вероятно в петък, който по традиция е запазен за комедийни програми и сериали.

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ се оказало прекалено скъпи на фона на спадащия интерес от страна на рекламодателите. Заради кризата, породена от епидемията, все повече спонсори се оттеглят, тъй като не виждат смисъл да плащат за реклами на стоки и услуги, които няма как да реализират. Наскоро бе решено шоуто да се излъчва само четири пъти седмично – от понеделник до четвъртък, включително, вместо 5 пъти както в началото. По този начин разходите за хонорари на екипа автоматично намаляват с 20 процента. Дори и това съкращение обаче се оказа незадоволително за телевизията. Ако кризата с рекламите не бъде овладяна, от есента Цитиридис или ще блести в ефира само веднъж седмично, или ще си търди друга работа – коментира изданието.

От есента Цитиридис може да си търси друга работа

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар