Принц Луи без парти за рождения си ден (Вижте какво правят Кейт и Уилям в изолация)

Гласувайте за статията

Най-малкият син на херцозите става на 2 г, принц Луи без купон, но с торта за РД

Принц Луи, който с нетърпение очаква рождения си ден, който е на 23 април ще го посрещне без шумно парти. Но пък Кейт и Уилям макар, че промениха плановете си заради коронавируса ще обмислят как да празнуват семейно.

Снимка: Gettyimages.ru

Според вътрешен човек, близък до кралската двойка принц Уилям ще приготви пиле и хамбургери на барбекюто. Но само ако времето позволява. После цялото семейство ще играе на криеница и футбол на открито. И разбира се малкият принц ще получи торта за празника си. Той очаква рождения си ден с нетърпение и се е научил да пее песента „Честит рожден ден”.

Заради епидемията Кейт и Уилям заедно с трите си деца се преместиха в имението си Анмер Хол в Норфолк. Херцозите на Кеймбридж продължават да работят от дома си, но повече време посвещават на децата си.

Кейт предлага различни забавления за тях като например готвят заедно и се занимават с градинарство.

Снимки: Gettyimages.ru

В почивните дни тя украсява торти с наследниците си за забавление. И макар накрая в кухнята да цари безпорядък, това е част от веселбата. Освен това ги учи да засаждат цветя в градината.

Децата на херцозите се разбират добре, факт, който е балсам за душата на майка им. Джордж помага на Шарлот с гимнастиката, тренирайки заедно стойка за глава, циганско колело и други упражнения. А принц Луи също се мъчи да ги прави.

Докато Кейт се занимава с домашното обучение на по-големите, принц Уиллям им организира различни игри, предават от spletnik.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар