Бащата на Румен Радев се поболял след пътния инцидент

Бащата на Румен Радев се поболял след пътния инцидент
5 (100%) 2 votes

Семейството на президента Румен Радев преживява траура без излишен шум

Миналия петък бащата на Румен Радев – Георги Радев починал във ВМА след дълго боледуване. ПИК научи, че възрастният мъж е страдал от тежко онкологично заболяване.

В началото на март месец 83-годишният Георги Радев постъпил в болничното заведение със силни коремни болки и кървяща язва.

През лятото на 2018-а гръмна голям медиен скандал с бащата на президента, след като на 17 август той блъсна с колата си инвалид с триколка. Инцидентът се случи на кръгово в град Харманли.

След това в интернет се появи видео, от което стана ясно, че Георги Радев не е спрял да помогне на блъснатия от него човек.

По-късно стана ясно, че инцидентът не е бил отразен в полицейската сводка, което веднага породи слуховете, че всичко е било потулено.

Бащата на Румен Радев преживял тежко случилото се, което се отразило пагубно не само на психиката, но и здравето му. Според запознати, здравословното състояние на Георги Радев започнало да се влошава след инцидента.

Бащата на президента е бил електроинженер, а вдовицата му е бивша счетоводителка. Навремето бил шеф на „Електроснабдяване“ в Хасково. Работил е и като учител по електротехника в тогавашния механотехникум.

Покойният Радев многократно е заявявал пред медиите, че е бил против идеята на сина си да влезе в политиката, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар