Делян Пеевски дари респиратор на стойност 36 бона в Горна Оряховица!

Гласувайте за статията

Делян Пеевски се погрижи и за заразените с коронавирус в област Велико Търново!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски продължава с даренията в битката със смъртоносния COVID-19. Този път той извади 36 000 лв. за закупуването на модерен респиратор в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица.

Делян Пеевски

Делян Пеевски с нови дарения – в Горна Оряховица и Велико Търново

Апаратът е осигурен със съдействието на областния лидер на ДПС Гюнай Далоолуобщинския председател на ДПС в Горна Оряховица Йордан Кънчев и зам.-кмета на общината Стефчо Алипиев.

„Това е ДПС. Благородната инициатива на г-н Пеевски показва, че нещата, говорени за него, са пукащ се мехур. Той дарява на лечебни заведения в цялата страна техника, която спасява човешки животи”, каза Гюнай Далоолу.

Вчера Делян Пеевски направи и друго дарение в областта. Той дари 9400 лв. МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Сумата ще бъде използвана за купуването на монитор и 3 перфузора – инжектомати за фино дозиране на медикаменти и вкарването им в тялото с определена скорост, пише Dnesbg.com.

Неотдавна Пееввски предостави и стотици предпазни маски за най-уязвимите жители на област Велико Търново.

Директорите на двете болници изпратиха специални благодарности на Делян Пеевски, който до момента е дарил около 3 милиона лева, които помагат на държавата в битката с Ковид-19.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар