Анджелина Джоли помага на Меган Маркъл да се върне в киноиндустрията (Вижте как)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли взе херцогинята на Съсекс Меган Маркъл „под крилото си“

Анджелина Джоли взе Меган Маркъл „под крилото си“. Напоследък световните таблоиди следят целия път и развитие на Маркъл и принц Хари, които се преместиха от Великобритания в САЩ и се отказаха от кралските си привилегии и задължения.

Херцогинята на Съсекс, заедно със семейството си – принц Хари и малкия Арчи, са вече в Лос Анджелис. Говори се, че там Меган Маркъл се е сприятелила с много влиятелни личности в областта на шоубизнеса. Една от тези личности е не коя да е, а Анджелина Джоли.

„Ню Айдиа“ съобщава, че бившата съпруга на Брад Пит щяла да помогне на съпругата на принц Хари да се върне във филмовата индустрия. Анджелина Джоли обещала да разкрие на Меган Маркъл редица тайни на холивудските задкулисия.

Херцогинята на Съсекс и звездата от филма „Господарка за злото“ официално се запознават преди доста години. Но двете се сприятеляват едва наскоро на фона на общи интереси. Меган Маркъл и Анджелина разработват свои благотворителни проекти. Джоли е изпълнена с уважение към съпругата на принц Хари, която успя да напусне „златната клетка“.

От своя страна херцогинята на Съсекс е силно впечатлена от това как актрисата съчетава работата си и семейните си дела, предават от dariknews.bg.

Освен, че мисли да се завърне в киното, Меган  Маркъл продължава да се занимава и с благотворителна дейност. Вчера стана ясно, че заедно с Хари ще създадат организация, която ще носи името на сина им – „Арчиуел“. В момента принц Хари и Меган Маркъл са се фокусирали и върху това да подкрепят усилията за справяне с глобалната пандемия от Covid-19.

Меган Маркъл се връща с киноиндустрията с помощта на Анджелина Джоли сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл се връща с киноиндустрията с помощта на Анджелина Джоли сн. Инстаграм/ sussexroyal

Херцогът и херцогинята на Съсекс нямат търпение да лансират новата си благотворителна организация. Но очакват да дойде подходящия момент, за да се случи това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар