Том Круз и Кейти Холмс с най-странната сватба и развод сред звездите (Подробности)

Гласувайте за статията

Бракосъчетанието на разведените актьори все още се смята за най-странното

Том Круз и Кейти Холмс минават под венчило на 18 ноември 2006 г. Сватбената им церемония естествено е по правилата на Сциентоложката църква, привърженик, на която е актьорът.

На тържеството, организирано в средновековен замък в град Брачиана, разположен на 40 километра от Рим се събират много звездни гости, туристи и представители на медиите.

Том Круз и Кейти Холмс
Снимка: Легион медия

Родителите на булката обаче не присъстват защото са игнорирали поканата. Бащата на Кейти е католик и и отказва да присъства на сциентоложка сватба. Избраникът на дъщеря му също не му допада защото е със 17 години по-голям от нея.

Необичайните неща не свършват до тук. Том стои до олтара и чака любимата си повече от 20 минути. Кейти закъснява много, но младоженеца, но който му се струва цяла вечност прима това с широка усмивка и не казва нищо на годеницата си.

На брачната церемония присъстват двама министри от САЩ, благодарение на които Круз обещава нещо странно на младата си съпруга. Един от служителите прочита специална клетва, която Том дава на Кейти. Съпругът се ангажира да осигури съпругата си по време на целия им семеен живот: „Момичетата се нуждаят от дрехи и храна, нежно щастие и усещания, тиган, гребен, котка“, гласи клетвата.

Вместо обичайните подаръци за гостите като сладкиши и лек срещу махмурлук младоженците подариха на всеки един слънчеви очила от марката Chrome Hearts. Които струват по 700 долара чифта.

През 2012 г двойката се разведе. Но и тази процедура не мина без странности. Едно от условията на актьора при развода бе, че Кейти няма право да се  среща с друг мъж в продължение на 5 години. Но и след този период нейните гаджета нямат право да се доближават до Сури – дъщерята Круз и Холмс, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар