Тайните на Кейт Мидълтън (5 неща, които не знаем за нея)

Тайните на Кейт Мидълтън (5 неща, които не знаем за нея)
2 (40%) 1 vote

Излезнаха нови фактnewи за живота на Кейт Мидълтън

Целият свят следи всяка стъпка на Кейт Мидълтън. Но сякаш няма да ни омръзне да научаваме нови и нови подробности от вълшебния кралски живот на херцогинята на Кеймбридж. В биографичната книга за принц Чарлз се споменават няколко любопитни факта за Кейт, които никой не е знаел до момента.

А ето и какво е останало в тайна за кралския живот на съпругата на принц Уилям. Оказва се, че кралица Елизабет Втора наистина харесва Кейт и одобрява брака й с Уилям, защото я е оставила сама да състави списъка с гостите на сватбата си. Кралицата не е имала нищо против Кейт и Уилям да поканят всичките си приятели.

Херцогинята на Кеймбридж е взимала участие в декорирането на техния дом с принц Уилям в Двореца и дори си е водила бележки по разговорите на интериорните дизайнери. Принц Чарлз споделя, че с помощта на Кейт кухнята се е превърнала в сърцето на дома.

След сватбата, домът на Мидълтън и Уилям е бил ремонтиран за 6 милиона паунда, защото херцогинята на Кеймбридж смятала таваните за много масивни. Те все още не живеят в Двореца, но се очаква да се преместят там до края на годината.

Кейт Мидълтън е известна и разпознаваема личност. Но веднъж тя успяла да се вмъкне в галерия и да разгледа любимата си изложба тайно, след официалните часове за посетители. Херцогинята на Кеймбридж дори поговорила с няколко човека, които нямали представа коя е тя.

Тайните на Кейт Мидълтън излезнаха наяве сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Тайните на Кейт Мидълтън излезнаха наяве сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

След сватбата си Кейт и Уилям се отправят на дълго пътешествие, но един човек от кралското семейство е бил против това. Той не е останал доволен от решението на принца и съпругата му да пътуват. Това е принц Чарлз. Той смятал, че двамата се показват твърде много пред света. Но всъщност никой не възразява да вижда снимки на кралската двойка, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар