Виктория и Дейвид Бекъм под карантина на село (Изолираха се в луксозното имение)

Гласувайте за статията

Бекъмови се крият от коронавируса в имение за 6,7 млн ерво

Виктория и Девид Бекъм са се настанили в луксозния си дом на село по време на карантината. През последните седмици членовете на голямото семейство на дизайнера и футболистът са са се самоизолирали в имение, чиято стойност е 6,7 млн евро.

От цялата фамилия липсва само Бруклин. Който е с гаджето си Никола Пелц в САЩ, докато другите деца са с родителите си в Англия.

Бекъмови не скучаят в дома си. Те се забавляват в кухнята като експериментират нови рецепти, играят на двора, а Дейвид дори сам си обръсна главата и засне всичко на видео.

Времето в Британия вече се затопля и трите деца Ромео, Круз и най-малката Харпър както и техните родители могат да се възползват повече от големия си двор пред вилата и от басейна, сауната и парната баня.

Имението на Виктория и Дейвид Бекъм
Снимка: Профимедия

В хола на семейството има дървени греди, които опасват тавана, дебели килими на пода, много свещи и голяма камина, която създава уют и спокойствие.

Една от другите стаи е обзаведена като домашно кино, с удобни лежащи седалки, поставки за пуканки и подходящо осветление.

Круз има пиано в стаята си, а Харпър и Ромео наскоро споделиха как карат карета.

Дейвид Бекъм
Снимка: Инстаграм

Подобно на другите семейства в страната Вики и Дейвид са се нагърбили да обучават вкъщи децата си по време на карантината. Те се присъединиха към куп знаменитости, които призоваха да си останем вкъщи, за да спасим живота си и този на другите, предават от slobodenpecat.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар