Брадли Купър крие афери с 9 жени (Вижте с кои 8 е имал връзка преди Ирина)

Гласувайте за статията

Актьорът минава веднъж пред олтара, но има списък с имената на куп знаменитости преди Шейк

Брадли Купър веднъж е минал под венчило. Да го закара пред олтара е успяла само Дженифър Еспозито. Двойката се среща през 2006 г и веднага обявява годеж. Бракът им обаче продължава едва 4 месеца. Разделят се заради непримирими разногласия.

Брадли Купър и Дженифър Еспозито

След развода Брадли е в афера с Изабела Брюстър. Виждаха се само няколко месеца и незнайно защо сложиха край на връзката си.

Брдли Купър с Изабела Брюстър

Веднага след това Купър започна да се среща с Рене Зелуегър. За романа им се разбра през 2009 г. Аферата му с актрисата продължи две години и никой пак не разбра защо са скъсали. Говори се, че Рене искала семейство, а Брадли не щял да се жени заради кариерата.

Брадли и Рене

След раздялата с Зелуегър актьорът бе увлечен по Оливия Уайлд. Те често бяха виждани заедно, но така и нищо повече не се случи.

Брали и Оливия Уайлд

В тефтерчето с любовния списък на холивудския ерген присъства и името на Дженифър Аннистън. С бившата на Брад Пит се срещат по време на обща работа по филм.

Брадли и Дженифър Анистън

Папараците често ги засичаха по време на романтични вечери. Те запазиха връзката си в тайна, но истината най-накрая излезе наяве.

Брадли с Мелани Лоран

През 2011 Брадли върти любов с френската актриса Мелани Лоран. После актьотър се срещаше в продължение на 4 месеца със Зоуи Салдана.

Една от най-дългите му връзки обаче е с блондинката Съки Уотърхаус, която продължи цели две години.И така докато срещна Ирина Шейк шрез 2015 г, от която има дъщеричка Леа. Въпреки това и с нея се раздели след 4 години съвместен живот, предват от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар