Панайот Панайотов: Този вирус дойде, за да станем по-човечни!

Гласувайте за статията
Изпълнителят на „Момчето, което говори с морето“ Панайот Панайотов чукна 69

Панайот Панайотов е емблема в българската естрада – пише в. „Уикенд“. Момчето, което говори с морето, както го наричат заради едноимения му хит, е роден на 28 март 1951 г. в Айтос. Завършил е естрадния отдел на Музикалната академия в класа на Стефан Атанасов. Участвал е в редица престижни конкурси, от които си е тръгвал с куп награди. Печелил е дори „Златният Орфей“ с баладата „Бащината къща“. Певецът има стотици почитателки в цялата страна, но остава завинаги верен на своята съпруга Емилия, с която имат повече от 30 години брак – отбелязва изданието.

Тези дни се прокрадна една фраза: „Светът вече няма да бъде същият!“.
Ще кажа: „Ок, нека да бъде така, защото искам светът да се промени и духовността да стане №1. Зная, че не бива да се мисли така, но донякъде е добре, че се появи този вирус, за да станем ние хората по-човечни. И нека артистите изместят политиците дори на световната сцена. Нека никой не ги знае. Сцената принадлежи на артистите“ – споделя в интервю за изданието Панайот Панайотов.

„Навърших 69 и ми стана малко тъжно, но няма как. Щом е написано от нашия създател да навърша 69, значи се смирявам. Благодаря на Бог, че съм жив и здрав, че съм на крака. Съжалявам само, че в момента не мога да пея, защото сме под карантина“ – казва изпълнителят на „Шопкиня“.

Панайот Панайотов иска още да пее

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар