На 82: Джейн Фонда пусна нови видеа за тренировка! (още подробности)

На 82: Джейн Фонда пусна нови видеа за тренировка! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Подобно на касетите й от 80-те тази тренировка на Джейн Фонда също не е само за отслабване!

Сами казахме, че ретро гимнастиката се завръща. Джейн Фонда последва този тренд и създаде ново видео за тренировки, но фокусът в него никак не са упражненията.

Джейн Фонда

Джейн Фонда все още е супер активен човек

Макар и в първите няколко секунди да изглежда, че отново ще можем да тренираме редом с известната актриса, бързо става ясно, че нейната идея е била съвсем различна.

“Знаете ли какво, има твърде много тренировки в интернет и телевизията. Присъединете се към мен за тренировка за планетата ни”, така започва обръщението си Джейн. С което призовава гледащите да се включат към онлайн версията на нейната инициатива “Fire Drill Friday”.

Тя я е стартирала още през октомври и използва деня, за да говори за климатичните проблеми.

Комбинацията от тренировки и спасяване на планетата напълно носи подписа на Джейн. Дори оригиналните й касети през 80-те се продаваха, с цел да се отделят пари от прихода за благотворителност.

Пред американското издание на списание Elle тя признава, че не се страхува да бъде арестувана, ако това ще повдигне важните въпроси, които днес избягваме.

“Аз съм на 82, което е много полезно в случая, защото хората могат да си кажат “Е, ако тя може да го направи, аз мога също”, споделя актрисата.

Източник: missbloom

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар