Коронавирусът блокира Васко Василев във Валенсия

Гласувайте за статията
Цигуларят Васко Василев сам си уши предпазна маска

Виртуозът на цигулката Васко Василев се е изолирал в дома си във Валенсия – пише в. „Уикенд“. 49-годишният музикант използва изолацията вкъщи, за да репетира и да почисти апартамента си. И за радост на феновете си публикува забавни клипчета от всяко свое занимание. Последното хрумване на цигуларя е да си изработи собственоръчно предпазна маска. Васко демонстрира пред камерата на айфона си как сгъва бежов шал с щампа с ноти, а след това му връзва два ластика отстрани – отбелязва изданието.

„В условията на изолация разбрах, че мога да правя неща, които досега не съм правил, и изпитвам удоволствие от това. Опитвам се да готвя, имах няколко провала в кухнята. Добре съм и работя“ – заяви един от най-успешните ни музиканти за последните две десетилетия.

Васко Василев излизал от къщи единствено до хранителните магазини.
„Позволено е излизането само за храна и до аптеките. Хората се редят на опашка на 3 метра един от друг, а в магазините има дезинфектанти и ръкавици“ – поясни музикантът. Въпреки заразата, той е категоричен, че духът на испанците е несломим.
„Испанците продължават да се забавляват, да са същата нация, само че от балкона. Мисля, че при този вирус най-важното не е страхът, най-важно е отговорността“, сподели Василев.
Многобройното му семейство било пръснато по света. Единствено родителите му били у нас, а трите му сестри живеели в различни държави.

Васко Василев простира на терасата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар