Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на „Приятели“ (Какво сподели?)

Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на "Приятели" сн. Инстаграм
0

Мат Лебланк проговори за новия специален епизод на „Приятели“

Мат Лебланк стана известен благодарение на сериала „Приятели“, който се излъчва от 1994-та до 2004-та година. Актьорът влезе в ролята на Джоуи – симпатичен, но понякога глуповат мъж, който обаче е готов на всичко за близките си хора.

Лебланк бързо се превръща в любимец на публиката не само заради визията си, но и заради характера си. В продължение на 10 години той беше съществена част от шестчленната група, след което получи и собствен сериал, носейки името на героя му от „Приятели“. Това приключения обаче не продължи дълго и „Джоуи“ беше свален от екран само след две години излъчване.

Последваха различни роли на Мат Лебланк на малкия екран, сред които участие в „Episodes“ и излъчващия се в момента „Man with a Plan“.

Всички фенове на актьора обаче дълго време чакаха той да се завърне към ролята си на Джоуи заедно с другите петима от сериала. Е, молитвите им бяха чути и по HBO Max трябваше да се появи специален епизод на „Приятели“, който са събере на едно място Мат Лебланк, Дженифър Анистън, Матю Пери, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу.

Среща между приятели

За съжаление, пандемията от коронавирус забави и този проект. Но екранният Джоуи повдигна леко завесата около него. Той се появи в шоуто на Кели Кларксън и разказа, че епизодът няма да представлява малък ситком, а просто ще е среща между стари приятели.

„Ще се съберем и ще си говорим за доброто старо време. Все едно една музикална група се е събрала, но без инструментите си“, каза той пред водещата.

За славата

Интервюто на Кларксън с Лебланк е записано преди мерките за социална дистанция, когато гостуването в различни шоута е било напълно позволено. Актьорът споделя, че „Приятели“ все още влияе на хората по същия начин, по който го е правил и през 1994-та година. Мат си спомня и странен случай, свързан със славата, която идва след като сериалът започва своето излъчване.

Нов покрив

„Един ден гледах телевизия и изведнъж екранът ми се раздели на шест части и аз гледах шест различни къщи. Осъзнах, че една от тя е моята, а останалите бяха на моите колеги. Нямаше никаква информация, която да върви с тази картина. Просто снимаха домовете ни“, каза той. Лебланк заяви, че единственото, което му е дошло наум, когато е видял къщата си, е че има нужда от нов покрив.

Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на "Приятели" сн. Инстаграм
Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на „Приятели“ сн. Инстаграм

Засега не е ясно кога специалния епизод на „Приятели“ ще продължи снимки. Всичко зависи от развитието на пандемията от коронавируса, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.