Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на „Приятели“ (Какво сподели?)

Гласувайте за статията

Мат Лебланк проговори за новия специален епизод на „Приятели“

Мат Лебланк стана известен благодарение на сериала „Приятели“, който се излъчва от 1994-та до 2004-та година. Актьорът влезе в ролята на Джоуи – симпатичен, но понякога глуповат мъж, който обаче е готов на всичко за близките си хора.

Лебланк бързо се превръща в любимец на публиката не само заради визията си, но и заради характера си. В продължение на 10 години той беше съществена част от шестчленната група, след което получи и собствен сериал, носейки името на героя му от „Приятели“. Това приключения обаче не продължи дълго и „Джоуи“ беше свален от екран само след две години излъчване.

Последваха различни роли на Мат Лебланк на малкия екран, сред които участие в „Episodes“ и излъчващия се в момента „Man with a Plan“.

Всички фенове на актьора обаче дълго време чакаха той да се завърне към ролята си на Джоуи заедно с другите петима от сериала. Е, молитвите им бяха чути и по HBO Max трябваше да се появи специален епизод на „Приятели“, който са събере на едно място Мат Лебланк, Дженифър Анистън, Матю Пери, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу.

Среща между приятели

За съжаление, пандемията от коронавирус забави и този проект. Но екранният Джоуи повдигна леко завесата около него. Той се появи в шоуто на Кели Кларксън и разказа, че епизодът няма да представлява малък ситком, а просто ще е среща между стари приятели.

„Ще се съберем и ще си говорим за доброто старо време. Все едно една музикална група се е събрала, но без инструментите си“, каза той пред водещата.

За славата

Интервюто на Кларксън с Лебланк е записано преди мерките за социална дистанция, когато гостуването в различни шоута е било напълно позволено. Актьорът споделя, че „Приятели“ все още влияе на хората по същия начин, по който го е правил и през 1994-та година. Мат си спомня и странен случай, свързан със славата, която идва след като сериалът започва своето излъчване.

Нов покрив

„Един ден гледах телевизия и изведнъж екранът ми се раздели на шест части и аз гледах шест различни къщи. Осъзнах, че една от тя е моята, а останалите бяха на моите колеги. Нямаше никаква информация, която да върви с тази картина. Просто снимаха домовете ни“, каза той. Лебланк заяви, че единственото, което му е дошло наум, когато е видял къщата си, е че има нужда от нов покрив.

Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на "Приятели" сн. Инстаграм

Мат Лебланк с нови разкрития за специалния епизод на „Приятели“ сн. Инстаграм

Засега не е ясно кога специалния епизод на „Приятели“ ще продължи снимки. Всичко зависи от развитието на пандемията от коронавируса, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар