Супермоделът Тайра Банкс се закръгли (Звездата не спира да яде)

Гласувайте за статията

Тайра Банкс си угажда без да се притеснява за теглото си

Помните ли звездата от „Следващият топ модел на Америка“ Тайра Банкс? А знаете ли как изглежда сега? С почти 15 килограма по-пълна от снимките й за корицата на „Спорт Илюстрейтед“ по бански костюм през 2019-та година. Това призна самата Банкс, пише БГНЕС.

46-годишният супермодел излезе от уединението си, за да се превърне в най-възрастния модел на корицата на „Спорт илюстрейтед“ през 2019-та година. Но оттогава тя се е отдала на храненето и сравнява ястия от различни ресторанти със семейството си.

Във видеоклип за „Харпърс базар“ тя сподели, че има интересна връзка с храната. „Имам много интересна връзка с храната. Трябва да кажа, че това е едно от най-важните неща в живота ми. Аз съм с почти 15 кг по-пълна, отколкото бях на корицата на много известно списание за бански костюми, което излезе миналата година“.

Хоби

Звездата обаче не съжалява за допълнителното тегло, тъй като винаги се е наслаждавала на храната и в момента хобито й е да яде в различни ресторанти през цялата година.

„Много неща от личния ми живот и нещата, които обичам да правя, са свързани с храната. Да търся нови ресторанти, да намирам предизвикателство в това да не ходя отново в един и същи ресторант в продължение на шест месеца, да посещавам фестивали за храна. Много обичам големи клуб-сандвичи“, обясни тя.

15 килограма отгоре

„Когато си уморен и работиш усилено, отиваш в ресторант за бързо хранене и после в друг ресторант за бързо хранене и сравняваш бургери, така че съм с 15 килограма отгоре. Ще сложа край на това един ден, но не днес“, допълва Банкс.

Нещо повече – Тайра, която има четиригодишен син Йорк от бившия си партньор Ерик Асла, е склонна да поръча една и съща храна от два различни ресторанта, за да ги сравнява със семейството си за вечеря.

Тайра Банкс качи 15 килограма за година сн. Инстаграм

Тайра Банкс качи 15 килограма за година сн. Инстаграм

„Правя го със сина си, с моя мъж – подреждаме ги и след това оценяваме различните ресторанти с едно и също меню“, обяснява тя. „Така следващият път, когато поръчаш, знаеш от къде да бъде, защото един от тях винаги е по-лош“, споделя звездата, предават от nova.bg.

 

View this post on Instagram

 

Press Tour, but make it fashion 💛

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар