Меган Маркъл и принц Хари тъжат (Какво притеснява херцозите?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари тъжат след преместването си в САЩ

Преди около две седмици Меган Маркъл и принц Хари замениха канадския остров Ванкувър с Лос Анджелис. И макар крайната дестинация на пътуването им извън кралския двор да е достигната, емоциите, с които са съпътствани първите им дни в Щатите, не са тези, които очакваха.

И двамата са силно притеснени както за пандемията, така и за семействата си. А социалната изолация и невъзможността да бъдат с най-близките си им се отразява още по-зле. Няма съмнение, че Меган Маркъл е била тази, която е избрала щата Калифорния за нов постоянен дома на семейството си.

От една страна – за да бъде близо до Холивуд, а от друга – за да е по-близо до любимата си майка. Но откакто е в САЩ, Маркъл не е имала възможността да се види с Дория Рагланд. В момента те са на около 20-30 километра разстояние една от друга. Въпреки това, херцогинята на Съсекс спазва строго правилата за социална дистанция и не е отишла на гости в майчиния дом.

Тази ситуация много натъжава Меган, която с нетърпение очакваше да прегърне майка си. Но в момента двете си говорят само чрез социалните медии, където баба Дория се радва и на порасналия Арчи.

Не по-малка е и тъгата на принц Хари, който пък е на хиляди километри от семейството си. Въпреки че той сам взе решението да започне живота си далеч от кралския двор, раздялата с най-близките му май се оказва по-трудна, отколкото е предполагал, пише ЕТ.

Особено сега, в тези трудни времена, когато баща му Чарлз успя да се пребори с коронавируса, а баба му е в изолация, принцът се чувства сякаш е избягал от проблемите и отговорностите си, предават от lifestyle.bg.

Меган Маркъл и принц Хари тъжат за семействата си сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари тъжат за семействата си сн. Инстаграм/ sussexroyal

Въпреки ситуацията, в която се намира целия свят в момента, и тъгата по семейството, Меган и Хари обаче не спират да работят. Те съобщиха, че регистрират благотворителна организация, която ще носи името на сина им Арчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар