Бомба: Ваня Джаферович заби млада и красива колежка! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович заби млада и красива колежка!

Нови обрати и любови ще застигнат героите в най-новия сериал „Ягодова луна“ тази вечер. Романтичен дует на Рая (Радина Боршош) и Георги (Александър Сано) ще стане повод помежду им да прехвърчат дългоочакваните първи любовни искри.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович хлътва по колежката си – младата красавица Лизи Башева

Приятни емоции ще обземат и най-добрия приятел на Георги – Алекс (Ваня Джаферович), който ще открие пламъка на любовта в очите на най-близкия човек до сърцето на Рая – Лизи (Любомира Башева).

Как ще се развият отношенията между героите – ще стане ясно във вторник (7 април) от 22.00 ч. по NOVA.

Причината за срещата на героите ще бъде малко празненство в чест на погасяването на тежък пожар, който сериозно е заплашвал живота не само на двете деца в горящата сграда, но и този на Алекс и Жоро.

За щастие пожарникарите се справят успешно с напечената ситуация, но тя ще стане повод за поредното спречкване между Георги и Живака (Стефан Иванов).

Обвинения за лъжа, за непрофесионализъм и тежки обиди ще застанат между двамата пожарникари. А нелеката задача да изясни спора между двамата ще има началникът им Любо (Асен Блатечки).

След отчаянието, в което изпада Ирина (Рая Пеева), животът й бавно започва да се подрежда. Какво ще предприеме амбициозната журналистка в посока на професионалното си развитие?

Ще успее ли майка й Ваня (Албена Колева) да убеди Светла (Стефка Янорова), че именно синът й Георги е провалил отношенията между двамата млади? И как Жоро ще реагира на въпросте на Светла? Отговорите в предстоящия епизод на „Ягодова луна“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар