Взриви: Гуинет Полтроу препоръчва вибратори по време на карантина! (виж тук)

Гуинет Полтроу се оказа фенка на секс играчките
0

Гуинет Полтроу препоръчва вибратори по време на карантина!

Темата за секса определено е сред най-вълнуващите за Гуинет Полтроу по време на карантина. Този път 47-годишната актриса сподели съвети за най-добрите вибратори, които могат да се използват в условия на самоизолация.

Гуинет Полтроу
Гуинет Полтроу се оказа фенка на секс играчките

На своя уебсайт Goop звездата публикува статия с препоръки за най-страхотните и качествени според нея секс играчки „за самозадоволяване и за сексуални игри с партньора“.

Гуинет, която миналата седмица заедно със съпруга си – 49-годишният Брад Фалчак, и специалиста по интимните отношения Микаела Боем, организира видео чат със съвети как да поддържаме жива сексуалната си връзка по време на карантина… Този път предложи на феновете си да съживят и разнообразят интимния си живот с помощта на някои пикантни палави джаджи.

Сред най-горещо препоръчаните от нея са масажорът We-Vibe на Nova за 150 долара, вибраторът за клитор EVA II за 130 долара. И секс играчки за начинаещи, удобни за джоба на всеки, като The Tennis Coach за 55 долара.

Самата актриса, по време на разговора си с Микаела Боем, намекна, че тя и съпругът й са изпитали известно сексуално разочарование по време на самоизолацията.

Гуинет призна още, че с любимия й в момента не могат да се отпуснат и да се отдадат на интимни ласки, заради децата, които са вкъщи. По време на дискусията бе засегнат и въпросът как да се почувстваме отново секси във време на карантина.

Източник: woman.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.