Веселин Маринов губи милиони от кризата с коронавируса

Веселин Маринов губи милиони от кризата с коронавируса
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов също е сред потърпевшите от кризата с коронавируса

На 1 май Веселин Маринов трябваше да стартира ежегодното си пролетно турне. Но заради пандемията от коронавирус и обявенето у нас извънредно положение, това няма да се случи. Изпълнителят губи милиони заради ситуацията в момента и няма представа как ще се съвземе след кризата.

Но въпреки трудностите, той е категоричен, че няма да остави работниците от фирмата си. В ефира на предаването „На кафе“ той призна, че довършва автобиографичната си книга.

Певецът разказа, че пъврите 10 дни от обявяването на извънредното положение са били изключително тежки за него. Постоянно мислел за загубите си и за кредитите, които има.

„Но в един момент всичко това отминава. Започнах да мисля за здравето си, за близките, за семейството. Преосмисляш приоритетите си и се променяш. Спазвам стриктно ограниченията“, споделя изпълнителят.

Според него, мерките в началото са били адекватни. Но вече не е сигурен в това.

„От една страна съм съгласен с наложеното от правителството. В един момент дори бях на мнение, че трябва да затегнат още положението. Но не знам вече… Чета статистики колко хора годишно умират от други неща. Чудя се дали не трябва да е по-свободно и да си изработим човешки противоимунитет, който да дойде от самото изболедуване на тази болест. Раздвоен съм“, споделя певецът.

В момента той работи и върху нова песен, която носи заглавието „Добре дошли в България“. В навечерието на великденстките празници Веселин Маринов планира онлайн концерт с оркестър. Той ще бъде специален поздрав за лекарите, сестрите и полицаите.

Изпълнителят планира два концерта през ноември в зала 1 на НДК, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар