Меган и Хари създадоха фондация на името на сина си

Меган и Хари създадоха фондация на името на сина си
5 (100%) 2 votes

Меган и Хари отказаха да кръщават фондацията „Съсекс Роял“, вместо това ще носи името на Арчи

Заради възникналите юридически спорове между кралския двор на Британия и херцозите на Съсекс, Меган и Хари решиха да не кръщават фондацията си „Съсекс Роял“. Двойката избра да използва името на сина си Арчи, за да кръсти своята фондация.

Меган и Хари използваха профила си в социалните мрежи, за да обявят създаването на новата фондация. Тя ще носи името „Archewell“ и дори ще има собствена страница в интернет, която да запознае обществото с работата на херцозите по нея.

Двойката не крие, че са използвали за вдъхновение името на сина – Арчи Маунтбатън-Уиндзор. Организацията не е публично открита, тъй като двойката смята, че времето е неподходящо. Техните планове идват само ден след като кралицата се обърна към британците с молба за търпение, смиреност и достойно посрещане на кризата.

Херцозите са подали документи за основаването на фондацията още миналия месец и вече обмислят как да изградят благотворителните и доброволческите структури към нея, пише британският „Телеграф“. Плановете им включват и информационен сайт за борба с коронавируса и емоционалните последици от него. Двамата обаче се оказаха в епицентъра на заразата, която се разрази в САЩ и по тази причина не могат да направят много по повод реализацията на проектите си. Иначе двойката смята да се посвети на източните философски течения като помощни средства в борбата със стреса, спасяването на животните – най-вече слоновете и дори за опазване на климата.

Последната точка от плановете им отново предизвика критики и подигравки, тъй като е известно, че двамата неведнъж са пътували с частни самолети, за да си гарантират личната сигурност.

Меган и Хари правят фондация на името на Арчи сн. Инстаграм

Меган и Хари правят фондация на името на Арчи сн. Инстаграм

В момента двойката живее в Калифорния, недалеч от плажа Малибу. Меган обаче продължава да е в изолация заедно със съпруга и детето си, тъй като се бои от заразата от коронавирус, която удари САЩ, пише „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар