Последни новини за състоянието на Борис Джонсън

Последни новини за състоянието на Борис Джонсън
4.5 (90%) 2 votes

Вчера Борис Джонсън постъпи в болница

Британският премиер Борис Джонсън, който десети ден се бори с коронавирус, вчера постъпи в болница. Там той е получил кислород през нощта. От кабинета му съобщават, че той не е бил интубиран. По-рано се появи информация, че британският министър-председател е бил поставен на командно дишане, пише БЛИЦ.

От болницата „Сейнт Томас“, където той е настанен обясниха, че е получил 4 литра кислород. Медиците поясняват, че прагът на получен кислород в интензивно отделение е 15 литра.

По този критерий състоянието на Борис Джонсън може да бъде определено като добро.

Източници на „Гардиън“ твърдят, че заболяването на Борис Джонсън е „по-сериозно, отколкото той или някой от официалните лица смятат“.

Изданието допълва, че лекарите са притеснени за дишането на британския премиер. От кабинета му уверяват, че не разполагат с информация той да е развил пневмония и допълват, че обществеността ще бъде информирана за всяка промяна в състоянието му.

Световните лидери се надяват Борис Джонсън да се възстанови скоро и не спират да се молят за него. Доналд Тръмп вече изпрати американски лекари на Острова, които ще се заемат с лечението на британския премиер.

Докато Борис Джонсън отсъства, той ще бъде заместен от британския външен министър Доминик Рааб, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар