Хороскоп за 7 април, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Изминалата седмица за много от вас беше наситена с повече емоции и ви беше трудно да мислите трезво. Сега обаче можете да погледнете на ситуацията от дистанция и да прецените за какво може да направите компромис и за какво – не. Анализирайте внимателно и не бързайте да вземате окончателни решения.

Скорпион
Настройката да виждате нещата в прекалено тъмни краски постепенно ще отмине – дори и да изпадате в лошо настроение, не се отчайвайте, ще е за кратко. Периодът ви дава възможност да опознаете себе си и да осъзнаете своите страхове. Не затъвайте в излишни драми и всичко ще бъде наред. Иначе казано, карайте я по-полека.

Стрелец
Ако сте преценили добре способностите си, сте готови да приемете промените – и с облагите, и с отговорностите, които носят. Дори да се изправите пред препятствия, с присъщия си позитивизъм ще го приемате просто като част от пътя. Все пак обърнете внимание на здравето си, ако напоследък се претоварвате и преуморявате. Дайдет си малко отдих.

Козирог
Дори да се натъкнете на някои пречки, нека това не ви спира – разчитайте на пословичното си търпение и вярвайте повече в щастливата развръзка. Най-силните дни от седмицата за вас ще са четвъртък и петък – тогава ще бъдете концентрирани и последователни. Отложете по-важните решения за този период.

Водолей
Трябва да сте готови да подплатите плановете си със здрава работа. Не се спирайте, защото ще задушите мечтите си в зародиш и те няма да получат шанса да покълнат. За да не се случи това, огледайте се и търсете правилните хора – такива, които са на една вълна с вас и няма да опитват да убият ентусиазма ви, а напротив – ще ви съдействат.

Риби
Ако сте набелязали някои промени, проявете още малко търпение и не действайте прибързано. През идната седмица си отпускайте по-дълги почивки и се отдавайте на приятни и спокойни занимания – храна за душата ви. Иначе казано, потърсете начини да възвърнете своята вътрешна хармония и да постигнете своята стабилност.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар