Хороскоп за 7 април, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 7 април, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Разчитайте на присъщата си способност да посрещате предизвикателствата и да гледате само напред към бъдещи възможности. Ще спечелите, ако залагате на новото и различното. Пробвайте нещо, което никога не сте правили, защото ви очакват интересни контакти и вълнуващи преживявания в бъдеще след периода на наложената социална изолация.

Телец
Скоро изолацията ще бъде вдигната и условията ще станат по-благоприятни за всичко, свързано с вашите планове. Следващите дни са чудесни да направите пролетно почистване, да се отървете от стари вещи. Тези от вас, които смятат, че имат нужда от пречистване на тялото, може да минат на разтоварващ хранителен режим. Иначе казано, отдайте се по свой начин на постите.

Близнаци
Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Може да разберете например, че човек, когото сте смятали за близък, всъщност е възнамерявал да се възползва от вас, или обратното – че някой, който преди ви е засегнал, всъщност е имал намерението да ви помогне, казвайки истината, от която ви е заболяло.

Рак
Може да ви се струва, че партньорът ви, някой близък или пък шефът ви е виновен за трудностите, които изпитвате, но ще успеете да извлечете повече полза от ситуацията, ако се замислите по-дълбоко. Запитайте се как се е стигнало дотук и какво бихте могли да направите, за да си помогнете сами.

Лъв
Ако имате достатъчно вяра в себе си, ще срещнете и подкрепата на съдбата. Това не е никак малко, защото именно тази вяра ще се превърне в основен фактор за успехите ви през следващите дни. Нищо чудно да ви хрумне нещо интересно или да откриете как да направите живота си по-смислен. Практичността няма да ви е излишна.

Дева
Възможно е да обмисляте важни решения и да планирате реорганизация в определена област. Казано накратко, ако през изминалите седмици много неща са се объркали или не сте били сигурни какво точно се случва, сега всичко лека-полека ще започне да си идва на мястото. Само овладейте своята припряност.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар