Жорж Башур с трогателно признание за Емилия

Жорж Башур с трогателно признание за Емилия
5 (100%) 1 vote

Жорж Башур се обърна към последователите на Емилия с трогателен пост

Съпругът на Емилия се обърна се обърна към последователите й с трогателно послание. Преди няколко дни изпълнителката сподели свое видео обръщение, в което призовава всички да си останат вкъщи и да приемат карантината със смирение, видя Хотнюз.

Думите й  станаха повод за лавина от негативни коментари. Именно те провокираха отговор от страна на Жорж Башур.

Той написа в мрежата, че подкрепя смелостта на съпругата си да изрази мнението си пред всички. Бизнесменът допълва, че любимата му е имала възможност да замълчи, но това би означавало тя да не е себе си.

„И тя се притеснява за родителите си и за близките си, за мен, за всички. Емилия имаше смелостта да излезе и да каже смирете се“, пише още Жорж Башур. Той поясни, че посланието им за оставане у дома е насочено към хората, които безцелно се разхождат навън, а не към тези, които работят.

Бизнесменът поясни, че отговаря за 50 семейства и няма да ги изостави, защото има дълг към тях. Той допълни, че в този момент не трябва да се дава гласност на даренията, а просто да се помага.

„Важно е да не допускаме да се случи това, което се случи в Италия. Защото след това няма да можем да се възстановим. Нека съдим грешните после и раздаваме аплодисменти на справилите се добре“, завършва поста си съпругът на Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар