Наум Шопов показа Амая (Вижте колко е пораснала малката му принцеса)

Гласувайте за статията

Дъщеричката на Наум Шопов и Теа Минкова навърши 4 месеца

„Четиримесечна любов“. Това написа Наум Шопов-младши, публикувайки снимка с порасналата си дъщеричка Амая. Актьорът, който успешно се превъплъщава в ролята на д-р Тасев в „Откраднат живот“, разкри, че обожава да я наблюдава как преоткрива света.

„Малко неща са по-интересни от това да наблюдаваш как малкият ти човек усвоява нова умения и се учи на нови неща. Вчера отключи нова зона от картата и вече се обръща по корем сама“, споделя звездата от „Откраднат живот“. Към качения кадър в социалните мрежи, феновете на актьора и годеницата му  не пропуснаха да отбележат, че малката Амая е „копие на майка си“.

Откакто страната ни е в извънредно положение заради коронавируса, Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова публикуват полезни съвети за справяне с изолацията в канала си в YouTube. Като лекар, той събра във видео отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с новото заболяване. Наум Шопов призова също своите последователите да си останат вкъщи.

„Свободното време ми позволява да видя много от нещата, които повечето бащи изпускат, за което съм изключително благодарен. Сигурен съм, че въпреки неприятната ситуация, в която сме всички в момента, ако се огледаме, ще осъзнаем за колко много неща имаме да благодарим всъщност“, коментира актьорът в социалните мрежи.

Наум Шопов показа 4-месечната Амая сн. Инстаграм

Наум Шопов показа 4-месечната Амая сн. Инстаграм

Дори и вкъщи, Наум не спира да се грижи за фигурата си. За да поддържа формата си, докато фитнес залите са затворени, той е успял да оборудва гараж. Гаражът е представен на актьора от неговите съседи. „Осъзнавам, че звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо“, обяснява той, пише tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

Четиримесечна любов ♥️ @teaminkova

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар