Райън Рейнолдс: По време на социална изолация само пия!

Райън Рейнолдс: По време на социална изолация само пия!
5 (100%) 1 vote

Райън Рейнолдс призна, че доста пийва по време на изолация!

Да си затворен по време на пандемията в голяма къща с двор и много други удобства не звучи никак лошо. Докато повечето от нас се радват, ако имат тераса, то звездите прекарват социалната изолация в своите имения, където трудно може да се усети тежестта на откъсването от света, пише tialoto.bg.

Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс призна, че затворът му писва

На Райън Рейнолдс обаче вече му е омръзнал дори и звездният затвор. В момента той е у дома заедно със съпругата си Блейк Лайвли и дъщерите им – 5-годишната Джеймс, 3-годишната Инез и 8-месечно бебе, чието име те все още не са съобщили. Актьорът споделя пред Стивън Колбърт как преминават дните му вкъщи.

„Какво правих днес? Тази сутрин направих рокли от салфетки“, каза Райън пред водещия, с когото проведоха интервю онлайн. 32-годишният актьор заяви, че голяма част от времето си посвещава и на домашното обучение. Учи децата си да се грижат за градината и за нещата, които растат в нея.

Разбира се, Рейнолдс не пропусна и да се пошегува със ситуацията. Той сподели, че времето у дома го кара да посяга повече към чашката.

„Опитваме се да обучаваме децата, но през повечето време пия“, шегува се той. Актьорът притежава алкохолна компания и със сигурност има възможност да се „утеши“ с някое питие.

Звездата от „Deadpool“ заяви, че най-вероятно съпругата му Блейк Лайвли скоро ще го подстриже. „Тя го е правила и преди. Отне x около два часа и половина“, казва той. Рейнолдс призна, че свекърва му е у дома заедно с тях и това наистина спасява положението с децата.

„Тя е истински спасител. Невероятно е, че е тук. Не го знае, но тя може да се превърне в храна, ако нещата станат сериозни. Не бих се поколебал да изям и децата“, продължи в шеговит тон актьорът.

В сериозната част на нещата, Рейнолдс и Лайвли са едни от звездите, които не спират да даряват средства за битката с коронавируса. Двамата първоначално дариха 1 млн. долара за хранителни банки в Канада и САЩ, а след това отделиха още 400 хиляди долара за болници в САЩ.

В допълнение към това Райън дарява и 30% от всяка продадена бутилка от своята алкохолна компания на бармани до 1 май. Актьорът също така притежава и телефонна компания, която осигури на своите клиенти безплатен интернет до 14 май.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар