Сузанита в болница заради зависимостите си (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Сузанита се подлага на лечение заради зависимост към наркотици

Чупене, удари и скандали спретва Сузанита на семейството си. Причината за това е сериозна наркозависимост, за която призна самата певица в профила си в Инстаграм. Малко преди да влезе в клиника за лечение на зависими, 17-годишната тийнейджърка разкри, че през последните месеци е използвала силни наркотици, за да си доставя удоволствие.

„Здравейте, приятели! Животът ми се преобърна за изключително кратко време на тази крехка възраст… Преминах през адски труден период в рамките на 5 месеца. Взимах наркотици, барбитурати и какви ли не материали, в които исках да излея утехата си и да мотивира допамин и ендорфин в организма ми. „Чувствах се щастлива“… Ха-ха, щастлива…“, запова разказа си скандалната Сузанита.

Дъщерята на Орхан и Шенай Мурад признава с шокиращото си излияние, че дори посяга на семейството си, чупи всичко, до което се докопа в къщата. „Стигнах до крайности… Да посегна на хора, които са ме изгледали… На хора, на които дължа живота си… Да изпочупя всичко наоколо“, продължава драматичната история Сузи. Обясненията за зависимост към наркотици идват на фона на снимка, на която ясно се вижда как тийнейджърката е на система.

Отсъствие

Само преди няколко дни Сузанита шокира феновете си, като написа, че известно време ще отсъства от социалните мрежи. Докато най-върлите й почитатели си мислеха, че това е поредната й рекламна стратегия във връзка с новата й песен, семейството търси подходяща терапевтична общност, в която да приемат момичето. Заради тежките наркотици, които употребява, Сузанита признава, че отключва паникатаки, сънни парализи и е загубила представа за реалността.

„Загубих паметта си изцяло, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не исках нищо от живота, а и не знаех какво ще правя с него и сега съм в клиника за зависими. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах чувства, на моменти даже и не дишах“, споделя още дъщерята на Орхан Мурад, която заради наркотиците е била полужива.

„Изпаднах в неадекватни ситуации, паникатаки, нервни кризи, ако нямах дозата си. Не слушах никого, мислех, че те ми говорят простотии, а чак сега когато поредната система се влива в натровения ми организъм, осъзнавам, че за добро са ми говорили, а семейството ми никога не са ми мислили лошото“, завършва емоционалния си разказ пловдивчанката.

Сузанита влезе в болница сн. Инстаграм

Сузанита влезе в болница сн. Инстаграм

След излиянията на Сузанита мнозина заподозряха, че певицата всъщност преразказва видеото към новата си песен. Преди няколко седмици певицата сподели, че новото й парче ще е супер скандално. Много е вероятно излиянията на тийнейджърката всъщност да са просто реклама, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сузанита в болница заради зависимостите си (Вижте какво разкри)”

  1. Frodo

    апр. 06. 2020

    Малката Лолита започна да разбира колко е страшно когато човек бърза да порасне и да опита всичко с големи шепи без да и е узрял мозъка за това. Дано си вземе поука!

Добавете коментар