Тъмни облаци надвиснаха над Асен Блатечки и Диляна Попова

Гласувайте за статията

Тъмни облаци надвиснаха над Асен Блатечки и Диляна Попова заради кризата с коронавируса

Заради извънредното положение, бъдещето на Асен Блатечки и Диляна Попова също се оказа заложено на карта. Актьорът търси варианти за изплащане на жилището си в центъра на София. Само преди месец той се сдоби с просторен апартамент с площ от 120 квадратни метра. Новото жилище на актьора се намира централната софийска улица „Уилям Гладстон”. За покупката на имота, както и за неговия ремонт и луксозно обзавеждане, Блатечки разчита на банков кредит. Той купи новия си дом буквално дни преди обявяване на извънредното положение.

Още на 8 март заради първите 4 регистрирани у нас случая на заразени с коронавирус, всички театри в страната бяха затворени. На следващата седмица бе обявено извънредно положение в страната. Още тогава Диляна Попова се обяви против строгите мерки.

Приближени до Асен Блатечки споделят, че той е изключително притеснен и се чуди как ще погаси вноските си към банката.

Само покупката на апартамента му струва 400 000 лв. Сумата ще набъбне с още най-малко 150 000 лева за обзавеждането. Диляна Попова още преди седмици поръчала луксозни мебели от Италия.

Тъй като любимият й не разполагал с цялата сума за покупката на имота, той решил да тегли кредит с идеята, че бързо ще го изплати.

Преди 4 години гръмна скандал, при който стана ясно, че годишно той печели само по 100 000 лева от театрални представления. Освен това, Блатечки заработва допълнително като режисьор и рекламно лице.

 

Не е ясно как той и Диляна Попова ще се справят с кризата и дали това няма да се отрази и на връзката им, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар