Шеф Андре Токев не се предава!

Гласувайте за статията
Топ готвачът Андре Токев остана без приходи, но твърди, че няма да се депресира

Шеф Андре Токев стана популярен още преди няколко години, когато водеше по ТВ7 кулинарно предаване и демонстрираше на широката публика забележителните си готварски умения – пише в. „Уикенд“. През пролетта на 2015 г. обаче славата му нарасна още повече с „Мастършеф“, където се подвизаваше като ментор и жури. Той е звезда и в сегашния шести сезон на шоуто по Би Ти Ви и заслужено обира овациите с колегите си Петър Михалчев и Силвена Роу – отбелязва изданието.

За любителите на вкусната храна роденият в Лайпциг Андре е знаменитост далеч преди да се превърне в звезда от малкия екран. Токев има дълъг опит като главен готвач в престижни ресторанти и хотели по света и у нас, а притежава и собствени заведения, в които предлага ястия шедьоври. За съжаление, точно в момента бизнесът му изпитва огромни затруднения заради разразилата се в България и на всички континенти коронавирус пандемия.

„Останахме си вкъщи. Общувам по телефона и с новите дигитални технологии. Планираме как ще продължим работа в ресторантите, ако извънредното положение продължи по-дълго. С хората от моя отбор обмисляме да приготвяме храна за вкъщи. В момента целият ми персонал е в двуседмичен платен отпуск. Най-важното е да сме здрави. Спазваме мерките за предпазване от заразата“ – споделя в интервю за „Уикенд“ Андре Токев, който уверява, че няма да се предаде в трудната ситуация.

Андре Токев не сваля гарда

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар