Милен Цветков се върна на екран

Гласувайте за статията
Журналистът Милен Цветков ще води „Алтернативата“ по TV1 заедно с Генка Шикерова

2 години след като беше свален от екрана на Нова тв, Милен Цветков отново е в ефир, но на друга телевизия – пише в. „Уикенд“. 53-годишният журналист дълго търсеше медия, която да го приюти в екипа си, и най-накрая намери такава. Телевизионерът обяви, че започва да води ново предаване, което се казва „Алтернативата“ и ще се излъчва на живо по TV1.

Заедно с Генка Шикерова ще представят алтернативни гледни точки, анализи, мнения и коментари на популярни личности. Първият епизод на 2 априлсъвсем логично е посветен на пандемията от коронавирус. Също като Милен и Шикерова бе безработна. Журналистката се раздели преди година с Нова тв. Трудовият й договор бе прекратен, след като отказа да остане в медията на специален режим, като прави разследвания на свободна практика.

След като авторското му предаване „Часът на Милен Цветков“ падна от програмната схема на Нова тв, журналистът се отдаде на заслужена почивка. Той получил няколко предложения за работа, но отказал, защото не го устройвали. Сега се пробва в екипа на TV1 в тандем с друго знаково лице на разследващата журналистика у нас – Генка Шикерова.

Предаването „Часът на Милен Цветков“ просъществува 5 години в ефира на Нова тв. Оттам тръгна кариерата на Даниел Петканов, известен като Лудия репортер, който израсна под крилото на Цветков.

Феновете на Цветков отново ще го виждат в ефир

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар