Хороскоп за 5-11 април, от Везни – до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Може да изпитате дискомфорт, защото ще се чувствате раздвоени между собствените си желания и дълга си към някого. Чудесно е, че не искате да наранявате партньора си или човек, с когото поддържате близки отношения, но имайте предвид, че да жертвате собственото си щастие или развитие, също не е добър вариант.

Скорпион
Важни ще са не толкова събитията през седмицата, колкото вашите реакции спрямо тях и душевните ви преживявания. Ако ви завладеят негативни мисли или някаква ситуация ви се струва ужасна, не се плашете. Ще проявявате склонност да драматизирате и да виждате нещата в прекалено тъмни краски.

Стрелец
Преживяванията ви ще зависят най-вече от това до каква степен сте готови да поемете нови отговорности и ангажименти. Много от вас в момента се възползват от възможността да подобрят някои области от живота си. Едва ли ще се натъкнете на кой знае какви трудности, ако сте преценили добре способностите си и сте готови да приемете промените.

Козирог
Вниманието на много от вас ще е насочено към семейството и дома. Периодът е много подходящ да обмислите промени в тези области, но в случай че все още не сте започнали да ги извършвате, най-добре ще е да ги отложите да следващата седмица. Ще имате късмет в начинанията, макар че е визмъжно и да се натъкнете на някои пречки.

Водолей
През идната седмица пуснете мислите си да летят недалеч, мечтайте и правете планове за бъдещето. Ако идеите ви са ценни, ще получите нужната подкрепа. Разбира се, това не означава да изгубите връзка с реалния свят, и да литнете към облаците – трябва да сте готови да подплатите плановете си със сериозна работа.

Риби
Взаимоотношенията ви с околните ще станат важна тема за вас през следващите дни. Казано накратко, ще разберете с кои хора сте на една вълна. Някои от вас може дори да прекъснат служебни взаимоотношения, но имайте предвид, че не е много разумно точно сега вие да инициирате промените. Ако те се случат, няма какво да направите, но ако зависи от вас, проявете още малко търпение.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар