Седмичен хороскоп за 5-11 април – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Ако през изминалата седмица са станали неочаквани промени или сте реагирали по-бурно на обстоятелствата, сега ще бъдете по-спокойни и ще успеете да анализирате обективно случилото се. Дори да сте изгубили нещо или да сте се разделили с някого, не съжалявайте – разчитайте на присъщата си способност да посрещата предизвикателствата.

Телец
По-добре се концентрирайте върху текущите задачи – особено върху онези, чието изпълнение отлагате върху известно време. Периодът е подходящ да въведете докрай онова, което сте започнали, а не да подхващате нещо ново. Разбира се, това няма да ви спре да правите планове, но за по-сигурно изчакайте още малко, преди да действате.

Близнаци
Ще сте по-проницателни и обикновено ще успеете да навлезете дълбоко в проблеми, които досега може би сте оценявали повърхностно. Ако пожелаете да се разровите малко повече, ще успеете да достигнете до скритите причини за определени чужди или ваши постъпки. Ще се убедите, че нещата невинаги са както изглеждат.

Рак
В първите априлски дни може да се натъкнете на подводни камъни във взаимоотношенията си – и личните, и служебните. Някои от вас ще реагират бурно и емоционално, други ще се свият в черупката си, за да си ближат раните и да размишляват. Ограничете контактите си и обърнете повече внимание на членовете на семейството си.

Лъв
Идната седмица ще бъде благоприятна за повечето представители на знака. В понеделник и вторник ще имате достатъчно енергия, за да се заемете с личните и служебните си ангажименти. Вероятно няма да се налага да полагате кой знае какви усилия. Ще имате и нужното самочувствие, и достатъчно вяра в себе си, и подкрепата на съдбата.

Дева
Даденият период вероятно ще ви предложи нова доза интересни разкрития и прозрения, свързани със взаимоотношенията ви – любовни, семейни или професионални. Макар че може да чуете неща, които ще ви изненадат, разкритията и признанията ще ви помогнат да видите реалността. В режима на изолация бъдете по-внимателни с останалите членове на семейството, с които съжителствате.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар