Внучката на Робърт Кенеди и 8-годиния й син изчезнаха безследно (Всичко за трагедията)

Гласувайте за статията

Проклятие не спира да преследва фамилия Кенеди

Внучката на сенатор Робърт Кенеди, който е брат на президента Джон Кенеди заедно с 8-годишния си син изчезнаха с кану в Океана.

След неуспешен опит да бъдат открити телата на майката и детето те бяха обявени за мъртви. Съобщава се, че Мейв и Гидиън са изчезнали в четвъртък в района на залива Чезапийк край бреговете на Мериленд.

Мейв Кенеди е била под карантина в къщата си заедно със съпруга си и децата. Следобед 40-годишната жена и сина й играли на плажа когато изпуснали топката си във водата. За да си я върнат майката и хлапето се качили на кану.

Поради силното течение играчката била отнесена навътре във водата, далече от брега. След половин час в 16.30 местно време някой забелязал кануто да се движи с бърза скорост и се обадил в полицията.

Спасителите пристигнали след 5 минути , но лодката била изчезнала. Тя е отрита два часа и половина по-късно, но нямало следа нито от Мейв, нито от Гидиън.

Дейвид и Мейв с Гидиън и една от дъщерите си Габриел
Снимка: u.hellomagazine.com

С изявление за медиите майката на внучката на Кенеди обяви, че е било взето решение търсенето да се прекрати. А съпругът на изчезналата написа във фейсбук: „Въпреки героичните усилия на бреговата охрана, държавните и местните власти, беше взето решение да бъдат спрени активни спасителни операции. Издирването, което започна в четвъртък следобед, продължи цяла нощ и днес. Изминаха повече от 24 часа и шансовете, че са оцелели са невероятно малки.”, предават от u.hellomagazine.com.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар