Асен Блатечки трепери от ипотечен кредит

Гласувайте за статията
Асен Блатечки купи апартамент за 400 бона точно преди да остане без работа

Асен Блатечки се чуди как ще изплаща жилището в центъра на София, което купи само преди месец – пише в. „Уикенд“. Актьорът е теглил ипотечен кредит за имот от 120 квадрата, както и за неговия ремонт и луксозното му обзавеждане. Сега не знаел как ще го изплаща, защото е без работа и не е ясно кога ще работи отново – отбелязва изданието.

Звездата от сериала „Ягодова луна“ официално остана без работа на 8 март, когато заради първите регистрирани у нас случая на заразени с коронавирус бяха затворени всички театри в страната. Това стана цяла седмица преди обявяването на извънредното положение в България. Още тогава неговата половинка Диляна Попова обяви, че това за нея не е извънредно, а направо военно положение. Оказва се, че двойката има много сериозна финансова причина да роптае срещу извънредните мерки. Буквално дни преди въвеждането им актьорът и моделката са станали горди собственици на голям аристократичен апартамент на централната софийска улица „Уилям Гладстон“.

Диляна решила да го разкраси с мебели, поръчани от Италия и Австрия, които са избрани от професионален интериорен дизайнер, направил проект за цялостното обзавеждане и декорация на имота. Само апартаментът е струвал на двойката около 400 хил. лева. Така се наложило Блатечки да изтегли ипотечен кредит с идеята, че лесно ще го изплати. Само седмица след това обаче се налага извънредното положение и театрите затварят, което оставя актьорът без работа.

Асен и Блатечки се нанесоха в луксозно жилище

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар