Пинк и синът й заразени с коронавирус (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Пинк призова правителството да тестват повече хора безплатно

Пинк се е заразила с новия коронавирус. Това съобщи самата тя в официалния си профил в социалната мрежа Туитър. Американската поп звезда пише, че с 3-годишния й син Джеймсън са развили симптомите на Covid-19 преди две седмици.

Впоследствие тя си е направила тест за новия коронавирус, като е дала положителна проба. „За щастие, нашият личен лекар имаше достъп до тестовете и бяхме тествани“, пише певицата. Семейството й се е изолирало, като никой друг не е дал положителна проба.

Безплатно тестване

Преди няколко дни Пинк отново се е тествала, като вече е дала отрицателен резултат. „Това заболяване е сериозно“, пише Пинк в социалната мрежа Туитър. „Трябва да бъдем тествани безплатно и тестването да бъде по-широко достъпно, за да можем да предпазим своите деца, семейство, приятели и общност“, пише още тя. „Абсолютна пародия и провал е за правителството ни, че не направи тестването по-широко достъпно“, допълва изпълнителката в социалната мрежа.

Дарения

За да подкрепи усилията на медицинските служители, които всеки ден са на първа линия в борбата с новия коронавирус, Пинк заяви, че дарява 500 000 долара на Университетската болница „Темпъл“ във Филаделфия. Допълнително певицата дарява 500 000 долара на Кризисния фонд срещу Covid-19 в Лос Анджелис.

Пинк и тригодишният й син заразени с коронавирус сн. Инстаграм

Пинк и тригодишният й син заразени с коронавирус сн. Инстаграм

„Вие сте герои!“, благодари Пинк на медицинските служители, които на са на първа линия в борбата с коронавируса, като призова хората да си останат вкъщи, тъй като „следващите две седмици ще са решаващи“, предават от ladyzone.bg. Певицата сподели своето послание и в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. А хилядите й феновете не пропуснаха да пожелаят на своята любимка и на сина й бързо възстановяване. Те също така изпратиха на Пинк и на малкия Джеймсън много целувки, макар и само виртуални.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар