Григор Димитров за коронавируса: Просто искам да помогна! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Григор Димитров не забравя откъде е тръгнал

„Идвам от наистина малък град и никога не забравям откъде съм тръгнал“. Така Григор Димитров коментира пред официалния сайт на АТР решението си да дари респиратори за болницата в Хасково, пише gong.bg.

„Просто искам да помогна. Това е. През целия си живот съм играл за България. Все още имам български паспорт. Наистина оценявам хората там и цялата им подкрепа през годините. Това не е само начин да се отплатя на страната си, но дълбоко ме трогва и ме кара да се чувствам жив“, споделя Григор.

В момента той е в Калифорния с треньора си Крис Гро, но всеки ден поддържа връзка със семейството си в Хасково. Следи новините в България, свързани с коронавируса и как той се отразява върху хората.

„Винаги съм бил наясно какво се случва в моята страна. Често забравяме кои са истинските герои в тези ситуации – всички лекари, хората, работещи на бензиностанции и в хранителни магазини, чистачи в болниците. Трябва да оценяваме това, а аз не смятам, че винаги правим най-доброто по този въпрос, дори в добрите времена“, каза Димитров.

Първата ракета на България планува да продължи благотворителните си акции и в бъдеще. Той призна, че има „бележки, разхвърляни навсякъде“ и ги пълни с идеи, които се надява да материализира.

Григор Димитров никога не забравя откъде е тръгнал сн. Инстаграм

Григор Димитров никога не забравя откъде е тръгнал сн. Инстаграм

„Надявам се, че ще имам възможности, правилните партньори и точната структура да осъществя нещата, които винаги съм искал да направя – независимо дали става въпрос за помощ в медицинската или образователната сфера, например. Просто знам, че има по-големи неща и не само искам да бъда повече от замесен в тях, но и да дам част от себе си, посвещавайки им се“, казва хасковлията, предават от nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар