Мис България 2013 Нанси Карабойчева в очакване на първата си рожба (Снимки)

Гласувайте за статията

Мис България 2013 Нанси Карабойчева сподели хубавата новина навръх рождения си ден

Победителката в конкурса „Мис България“ 2013 година – Нанси Карабойчева, обяви, че е бременна в шестия месец. Навръх рождения си ден, носителката на най-престижната корона за красота, която е родена в село Юнаците, област Пазарджик, лично сподели радостната вест в официалните си профили в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук.

В Инстаграм Нанси качи галерия от три изображения, на които позира заедно със съпруга си – волейболният национал Добромир Димитров. На кадрите бъдещата майка е облечена в свободна бяла рокля на черни точки и държи в ръка снимка от видеозон. Мъжът на „Мис България“ 2013 е застанал зад нея и е поставил ръце върху заобления корем на Нанси, оформяйки с тях сърце.

Щастие

„Днес ставам на 27! Но най-големия си подарък получих преди 6 месеца… по-щастлива не мога да бъда! Обичам те безкрайно, Добромир Димитров Димитров!“, гласи посланието й към фотографиите, събрали хиляди харесвания.

Това ще бъда първото дете за двойката, която официално си каза „да“ пред погледите на най-близките си хора, вричайки се в любов един на друг, в края на месец юли 2018-та година. Това се случи на красива церемония в град Пазарджик. Двамата се запознават още докато са ученици в гимназията, именно тогава започва романсът им.

Първата им среща била интересна, защото спортистът бил толкова срамежлив, че за два часа и половина не погледнал Нанси дори веднъж в очите, карайки я да си помисли, че не я харесва. Въпреки това обаче, симпатиите очевидно са надделели. Минават години преди волейболистът да се реши на голямата стъпка и да падне на едно коляно, задавайки й въпроса дали ще се омъжи за него.

Въпреки продължителността на връзката им, в онзи момент синеоката хубавица била изненадана, защото предложението му доста се забавило и тя вече се била примирила с факта, че ще живеят на семейни начала, без да узаконят любовта си.

Нанси Карабойчева и нейният любим в очакване на първата си рожба сн. Фейсбук

Нанси Карабойчева и нейният любим в очакване на първата си рожба сн. Фейсбук

По всичко личи, че през юли Нанси и нейният любим ще имат два повода за празнуване – годишнината от сватбата им и раждането на първия им наследник, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар