Миро за коронавируса: Който не вярва в Бог, няма да бъде спасен! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Миро вярва, че Христос ще ни изкара от тази тежка ситуация

Миро вярва, че хората трябва да вярват в Бог и той ще ни помогне да се измъкнем от тежката ситуацията, в която се намираме в момента. „Има няколко гледни точки. Моята е тази, която повечето от християните имат по света и тя е, че за тези неща ние сме предупредени.

Абсурдното е, че аз в този момент съм уверен с надежда и вяра. Вярвам, че Христос може да ни изкара от тази ситуация. Библията е небесната конституция и като такава имаш права в нея. Господ е казал, че ние в бурята сме защитени. Който не вярва в неговото име, той няма да бъде спасен. Звучи разделящо, но Библията е такава“, каза Миро пред Ива Софиянска-Божкова по повод ситуацията около коронавируса и социалната изолация, в която е поставен почти целия свят.

Той посочи, че вярата го е спасявала много пъти досега в живота. „Аз нямаше да съществувам като персона, ако не беше вярата. От дете майка ми ме увещава на Господ. Голямото добро, което мога да кажа на всички е, че ако Бог се справя с магаре като мен, то може да се справи с всеки“, добави изпълнителят.

Миро вярва също, че талантът му да пее е даден от Бог и се опитва да го използва правилно. „Талантът всъщност е финансова единица в Римската империя. Един талант има точно количество злато. Когато казваме, че някой има талант означава, че той е надарен с богатство по рождение. Талантът ми е от Господ и аз го ползвам за малко.

Според Миро, хората трябва да вярват в Бог, за да бъдат спасени сн. nova.bg

Според Миро, хората трябва да вярват в Бог, за да бъдат спасени сн. nova.bg

Когато си отида от този свят, този талант ще си тръгне с физическото тяло. Много е важно какво правя в момента с този талант и трябва да го използвам правилно. Сега се замислям, че трябва да спра да го експлоатирам толкова брутално. Аз си давам сметка до каква степен съм злоупотребявал с гласа си“, казва още Миро, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар