Коронавирусът порази целия кралски двор на Британия (Куп роднини на кралицата се разболяха)

Гласувайте за статията

Кралският двор на Британия под карантина заради коронавируса

Кралският двор на Британия мина под карантина заради коронавируса. Не само принц Чарлз, но още куп роднини на кралицата се оказаха болни от коронавируса. Принцът на Уелс за щастие се възстанови бързо, но някои от приближените му и други членове на фамилията нямаха такъв късмет.

Племенницата на принца – принцеса Йожени е в депресия заради състоянието на своите свекъри. Родителите на съпруга й Джак Брукбанкс са в доста тежко състояние, след като се заразиха с вируса.

Джордж Бруксбанк, който е на 71 години е в болница, „в сериозно, но стабилно състояние“, съобщават от Дейли Мейл. Съпругата му Никол, на 66 години, също е заболяла, но се възстановява в дома си. Ситуацията се оказала травмираща за Джак и Йожени, които са много близки с родителите си. И случилото се отразило на цялото семейство.

Те обаче не са единствените, които са засегнати.

Бившият съпруг на херцогинята на Корнуол – Андрю Паркър-Боулс също се е разболял от коронавирус.

Капитан Паркър-Боулс, който освен това е и близък приятел на принцеса Ана, сестра на принц Чарлз, се заразил по време на популярен фестивал. Той също се лекува в дома си, но подробности за състоянието му не са известни. Всички роднини на кралицата са под карантина, тъй като повечето от тях са над 80 години. И рискът за живота им е изключително сериозен.

Коронавирусът нанесе и друг удар върху кралския двор – принцеса Беатрис, която следващия месец трябваше да се омъжи, изглежда пак ще отмени сватбата.

По-голямата дъщеря на принц Андрю на няколко пъти отменяше церемонията си досега. Накрая бе планирано да няма прием и двамата просто да се венчаят с двама свидетели в кралския параклис в двореца Сейнт Джеймс, но не е ясно, дали и това ще се случи.

Кралският двор на Британия под карантина, роднините на Йожени и Джак също заразени сн. Инстраграм

Кралският двор на Британия под карантина, роднините на Йожени и Джак също заразени сн. Инстраграм

Самата Беатрис е отчаяна заради всички злополуки, които съпътстваха годежа й. И вече не е ясно, дали няма да се откаже и от сватбата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Коронавирусът порази целия кралски двор на Британия (Куп роднини на кралицата се разболяха)”

  1. ХМ

    апр. 05. 2020

    Не са болни, арестувани са!

  2. Sarsi

    апр. 11. 2020

    На първия етап резулатите от кръвните изследвания ще бъдат отбелязани в електронното здравно досие, а в последствие ще се гласува поставянето на невидима татуировка – quantum tattoo. Без този знак на ръката никой няма да има достъп до обществени институции, да ползва банкови и социални услуги, да се придвижва свободно.

Добавете коментар